IMPREZY PLENEROWE, GRILL

Dania z grilla

  • Pierś z kurczaka marynowana w sosie jogurtowym z curry
  • Boczek w glazurze porzeczkowej
  • Szaszłyki z indyka z warzywami
  • Żeberka w zalewie miodowej
  • Karkówka z glazurą musztardową
  • Kiełbasa z grilla
  •  Ziemniaki pieczone

Przekąski

  • Mięsa faszerowane
  • Wieprzowa rolada pasterska
  • Polędwiczki wieprzowe na pomidorach
  • Pasztety pieczone z sosem chrzanowym i ćwikłą
  • Kurczak z morelą na pomarańczy
  • Twarożek babuni
  • Smalec domowy z jabłkami

Bar Sałatkowy

  • Kolorowa z selerem naciowym
  • Italia z wiórkami sera, szynki i salami
  • Z pikantnymi kulkami z bialego sera

Dodatki

  •     Musztarda, keczup,
  •     Ogórki kiszone, pikle

Warzywa w postaci baru sałatkowego

  • Pomidory
  • Ogórki
  • Rzodkiewki
  • Marchewka
  • Seler naciowy
  • Sałata strz.
  • Papryka
  • Ser feta
  • Oliwki
  •  Fasola

Sosy do baru sałatkowego

  •     Winegret
  •     Czosnkowo-ziołowy
  •     Jogurtowo pomidorowy

Mini ciasteczka koktajlowe

Owoce

Menu dla dzieci

  • Miodowe skrzydelka z grilla
  •  Mini szaszłyki drobiowe
  •  Kartofle pieczone w folii

Stół polski - regionalny

  • Pieróg lubelski gryczany lub jaglany
  • Deska mięs pieczonych, kiełbas i pasztetów
  • Kresowa szynka na gorąco z kaszą gryczaną
  • Kaszanka grillowana z cebulką
  • Bigos myśliwski
  • Mięsa faszerowane
  • Wieprzowa rolada pasterska
  • Ogórki kiszone
  • Twarożek babuni
  • Smalec domowy z jabłkami
  • Chrzan, ćwikła, pikle
  • Chleb wiejski ciemny i jasny, cebularze
  •  Ołatki z jabłkami na słodko