WYKWINTNY BANKIET
Dania ciepłe
- Roladki z piersi kurczaka a' la saltimbocca z sosem śmietanowym
- Schab zawijany szparagami
- Łosoś zapiekany z mozarellą
- Rulony nowozelandzkie ze schabu
Przekąski koktajlowe a' la MC'
- Babeczki jajeczne z musem z pasztetu
- Rulony szynkowe z kremem chrzanowym
- Babeczki z kremem ze szpinaku
- Medaliony wieprzowe z musem brokułowym
- Zawijasy z ciasta naleśnikowego ze szpinakiem i ricottą
- Pomidory faszerowane pastą serowo-czosnkową
- Ruloniki serowe z kiełkami słonecznika
- Koreczki bankietowe
- Melon z szynką staropolską
- Brzoskwinie z pastą tuńczykową
- Roladki z cukinii zawijane z serem kozim i papryką
- Panierowane kapelusze pieczarek z sosem tatarskim
Mięsa i przekąski mięsne
- Vittello tonatto
- Szynka z sosem tatarskim
- Schab faszerowany figami i migdałami
- Kurczak marynowany z sezamem
- Delikatny pasztet z polędwicy
- Szynka wiejska z owocami marynowanymi
- Kurczak z morelą na pomarańczy
- Paprykowy przekładaniec
- Schab pieczony z majerankiem
- Kurczak w pikantnym sosie
Ryby
- Łosoś Królewski marynowany w koprze
- Półmisek ryb wędzonych z sałatką jarzynową
- Pstrąg faszerowany z pomidorami suszonymi lub rodzynkami
- Roladki szpinakowe z łososiem
- Zawijasy z łososia z kremem chrzanowym
Sałatki
- Mista z malinowym winegretem
- Waldorf Astoria z kurczakiem
- Caprese
- Migdałowa z sosem serowym
- Amerykańska a'la MC'
- Po rosyjsku z kawiorem
- Wiejska
- Delicja z kurczakiem
- Italia z wiórkami sera, szynki i salami
Desery
- Rolada czekoladowa z galaretką morelową
- Tort Williams (mus czekoladowy z gruszką)
Napoje
- Kawa, herbata
- Soki owocowe
- Napoje gazowane
- Woda mineralna
- Wino białe i czerwone
![](https://www.catering-lublin.pl/wp-content/uploads/2018/04/seafood-3311166_960_720-300x200.jpg)
![](https://www.catering-lublin.pl/wp-content/uploads/2018/04/restaurant-bern-179047_960_720-300x199.jpg)
![](https://www.catering-lublin.pl/wp-content/uploads/2018/04/wesele-mc2-300x200.jpg)
![](https://www.catering-lublin.pl/wp-content/uploads/2018/04/chicken-breast-filet-2215709_960_720-300x200.jpg)
![](https://www.catering-lublin.pl/wp-content/uploads/2018/04/food-680180_960_720-300x200.jpg)
![](https://www.catering-lublin.pl/wp-content/uploads/2018/04/banquet-1715192_960_720-300x168.jpg)
BANKIET ZASIADANY
Zupa
- Zupa kurkowa z kminkiem
Drugie danie
- Roladki z indyka faszerowane omletem i wątróbką
- Dziki ryż
- Mix sałat z octem balsamicznym, prażonymi orzechami i borówkami z cukrem trzcinowym
Przekąski
- Paprykowy przekładaniec
- Pierś kurczaka w sosie z granatów
- Półmisek wędlin i mięs pieczonych
- Rolada wieprzowa z pikantnym omletem
- Babeczki z musem z wątróbki
- Pasztety pieczone inaczej
- Schab faszerowany figami i migdałami
- Roladki szynkowe z kremem chrzanowym
- Roladki szynkowe z sałatką jarzynową
- Udziec z indyka faszerowany ricottą i suszonymi pomidorami
Ryby
- Śledzie pod pierzynką
- Półmisek ryb wędzonych z sałatką jarzynową
- Szczupak faszerowany suszonymi pomidorami
- Rolada z soli z borowikami
Sałatki
- Orzechowa z grillowanym kurczakiem
- Na kiełkach rzodkiewki
- Mieszana z papryką
- Kolorowa z selerem naciowym
Pikle tradycyjne
- Grzybki, korniszonki, patisony
- oliwki śliwki w occie, szalotka marynowana
Deser
- Ciasto domowe
- Mini ciasteczka koktajlowe
Napoje
- Kawa, herbata
- Soki owocowe
- Napoje gazowane
- Woda mineralna
- Wino białe i czerwone